A venit și 2019 și suntem foarte nerăbdătoare să vedem ce surprize și oportunități are pentru noi. Indiferent dacă scopurile tale în ceea ce privește sportul și mișcarea se referă la tonificare, la unele noi exerciții de rutină, adaugă mai multă bucurie și limpezime vieții.

Sau pur și simplu simte-te mai încrezătoare. Iar momentul nu a fost niciodată mai bun. E momentul să devii cea mai bună versiune a ta – atât fizic, cât și mental. 

Astăzi, te învățăm niște exerciții pentru tonificarea mușchilor pe care ai putea să le introduci în rutina ta sportivă zilnică. Prin acest exerciții cu mingea de fitness vei avea mușchi mai tionificați și mai puternici. Practic mușchii abdominali și ai trunchiului sunt singurii pe care îi poți lucra în fiecare zi.

Pentru fiecare exerciâiu de mai jos, fă 3 reprize a câte 15 mișcări.

Rulează mingea de fitness

Sculptarea mușchilor abdominali inferiori: Stând cu picioarele depărtate la nivelul șoldurilor și așază mâinile pe mingea de fitness. Împinge-o și îndepărteaz-o de corpul tău, balansându-te pe antebreațe în poziția „scândură“. Folosindu-te de mușchii abdominali inferiori, rulează mingea înapoi, întinde și spatele în această mișcare și stai drept. Repetă de 15 ori.

„Sulița“ pe mingea de fitness

Sculptarea mușchilor trunchiului și cei abdominali inferiori: Pune-ți picioarele pe minge cu corpul în poziția „scândură“ cu mâinile direct cub umeri și cu abdomenul încordat. Rulează mingea cu picioarele și ridică-ți șoldurile. Apoi lasă spatele în jos, revenind la poziția orizontală.

Repetă de 15 ori.

Abdomene pe mingea de fitness

Tonifică mușchii abdominali superiori și inferiori: Întinde-te pe spate pe mingea de fitness. Capul trebuie să fie în afara mingiei. Îndoaie genunchii în fața ta cu tălpile bine așezate pe sol pentru sprijin. Așază mâinile sub ceafă și îndoaie trunchiul, sprijinindu-te pe spate. Folosește trunchiul, asigurându-te că eviți împingerea gâtului înainte cât timp execuți exercițiile.

Repetă de 15 ori.

Mișcarea cățărătorului

Tonificarea mușchilor abdominali și a umerilor: Începe cu mâinile plasate ferm pe minge și cu corpul în poziția „scândură“. Păstrează spatele drept și abdomenul încordat, ridică genunchiul drept către piept și apoi așază-l la loc pe sol. Repetă cu piciorul stâng.

Repetă de 15 ori.

Răsuciri cu gantere

Sculptarea taliei: Poziționează corpul astfel încât capul și partea superioară să se sprijine pe mingea de fitness. Întinde mâinile deasupra pieptului ținând o greutate. Răsucește partea superioară a corpului pe o parte. Revino la mijloc și apoi răsucește-te pe partea cealalată.

Repetă de 15 ori pe fiecare parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.