Staruri care suferă de boli incurabile

staruri care sufera de boli incurabile

Probabil că nu știați și nici nu bănuiați că în spatele imaginii lor, există și probleme mari de sănătate pentru care nu există leac, ci doar tratamente în scopul controlării și ameliorării simptomelor.

Morgan Freeman suferă de o boală incurabilă care îi cauzează dureri cronice. Totul i se trage din urma unui accident în care a fost implicat în 2008. Atunci s-a răsturnat cu maşina, iar în urma operațiilor repetate a rămas cu nervii deteriorați.

Lil Wayne suferă de epilepsie. A fost internat în repetate rânduri din cauza acestei probleme.

Jessie J suferă de o boală genetică numită Wolff-Parkinson Sindromul Alb. Acest sindrom îi cauzează bătăi neregulate ale inimii şi respirație îngreunată. Tocmai din această cauză la 18 ani a făcut un infarct minor. Și cu toate acestea, a susținut o serie de concerte.

Avril Lavigne suferă de boala Lyme – afecțiune infecțioasă care se transmite prin mușcătura căpușelor infectate de o bacterie numită Borrelia Burgdorferi. Majoritatea persoanelor care sunt mușcate de căpușe nu contactează boala Lyme. Din păcate, din acest punct de vedere, Avril a fost ghinionistă.

Dacă majoritatea femeilor îl consideră pe David Beckham irezistibil, ar fi surprinse să afle că celebrul fotbalist suferă nu de unul, ci de două sindroame stanjenitoare. În cazul sindromului obsesivo-compulsiv, David spune că este obsedat de aranjarea lucrurilor în ordine, în timp ce în cazul sindromului Tourette, starul are numeroase ticuri verbale și grimase pe care nu le poate controla.

Toni Brexton este diagnosticată cu Lupus: „Sunt zile în care nu pot ține boala sub control, ci trebuie să stau în pat”.

Un alt star cu același diagnostic este Selena Gomez – ”Am fost diagnosticată cu lupus și am început chimioterapia.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *