25.4 C
București

„Vindecarea tuturor formelor de cancer” de Hulda Regehr Clark

Importante

„Dați-mi trei săptămani și oncologul dumneavoastră va renunța la operație!” – spune cercetătoarea Hulda Regehr Clark în cartea dezvăluirilor medicale intitulată Vindecarea tuturor formelor de cancer. 

Ea și-a început studiile in biologie la Universitatea din Saskatchewan, Canada, pe care a absolvit-o cu Magna cum Laudae, iar teza masterat, cu diploma de onoare. După doi ani de studii la Universitatea McGill, ea a urmat cursurile Universității din Minnesota, unde a studiat biofizica și fiziologia celulelor. În 1958, Clark a obținut titlul de Doctor în fiziologie, in 1979, ea a părăsit cercetarea finanțată de guvern și a început sa dea consultații particulare. După 11 ani de consultatii, ea a început să descopere indicii care conduc la cauzele declanșării cancerului. Prin aceasta carte, dr. Clark va pune la dispoziție o serie de observații, sfaturi, dar și rezultatele și metodele ei în vindecarea cancerului.

„Învățați cum să identificați și să îndepărtați cauza cancerului de care suferiți – restul va face corpul dumneavoastră. Nu veți fi in contradicție cu niciun tratament clinic. Citiți cum s-au vindecat alte peste 100 de persoane de tot felul de forme de cancer. Și dumneavoastră puteți face asta! Nu contează ce forma de cancer aveți si nici pronosticul! Urmați pas cu pas instrucțiunile acestei noi și surprinzătoare teorii, pe care se bazează tratamentul.”

Cel mai important lucru este că urmand explicațiile din această carte, vă puteți diagnostica și trata singuri, rezultatele sunt vizibile și cuantificabile, iar o abordare corectă oprește chiar de la început evoluția bolii!

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole