Psiholog Liliana Sînziana Scrioșteanu

     Bine te-am regăsit, stimate cititor ! Alege-ți o poziție comodă și spor la citit.

     Cu siguranță ai observat ca unii oameni se roagă, dar nu se îndeplinește, alții își doresc dar nu se întâmplă, mulți sunt nefericiți și vor ceva, dar se împlinește altceva, iar exemplele pot continua. În articolul de azi, îți voi oferi un sumar informativ, practic, ce te va ajuta să înțelegi mecanismul. 

      Aceste nereusite, pornesc de la banalele ganduri. Oamenii gandesc incontinuu, fie ca vor sau nu. Fiecare ruleaza cca 60.000 ganduri zilnic. Gandul tau este o energie ce o lansezi in mediul tau de viata (camp cuantic) si implicit in Univers. Iar aceasta energie ,,zboara” libera prin Bucuresti, sau Romania, in cautarea unei alte energii emise, cu care sa vibreze. O energie asemanatoare cu  a ta. Deci, gandul tau emite unde electromagnetice, pe o anumita frecventa. Ca la radio. Cum te simti acum, cand ai aflat ca esti dotat de Divinitate cu un emitator ? Ce se intampla in continuare ? Fizica cuantica spune ca aceste energii se intalnesc datorita Legii Universale a Rezonante si bineinteles valideaza proverbul romanesc ,,Cine se aseamana, se aduna.’. Deci, oamenii si evenimentele din jurul tau, sunt atrase si influentate de campul tau energetic generat de propriile ganduri. Fantastic ! Cum te simti acum stiindu-te un factor decizional in realitatea ta ?  Simt ca mustacesti a satisfactie ! Mai departe…Pana aici ai functionat pe principiul programarii Divine. Urmatorul pas necesita implicarea ta. Gandul tau fiind o unda, poate avea frecventa inalta sau joasa. Gandurile de frecventa inalta sunt cele de iubire, recunostinta, compasiune, iertare, acceptare. Gandurile de frecventa joasa emit unde nocive si sunt caracterizate de ura, invidie, manie, frustrare, tristete, frica (asemanare cu notiunea de Ph alcalin sau acid). Sunt multi oameni care isi doresc sa traiasca o stare de bine, dar ei ruleaza mereu ganduri de furie, nemultumire, nefericire. Cu siguranta vor capta din exterior, situatii asemanatoare gandurilor. Daca ai si tu acest obicei, opreste-te. STOP! Aceste ganduri de joasa frecventa, creeaza disfunctionalitati in organism declansand boli (psihosomatica). Neurostiinta spune ca poti inversa procesul distructiv prin tehnica afirmatiilor repetitive. Atunci cand un om se roaga, lobii frontali au activitate maxima. Joe Dispensa si Leon Danaila considera ca aici ,,gasim” Sinele Divin ce declanseaza procesele de transformare. Adica, mintea te ajuta sa crezi ca poti fi, ceea ce crezi ca esti. Azi este timpul sa crezi ca poti gandi si altfel. In cazul acesta, mintea ta va elimina blocajul emotional de neputinta, iar gandul iti va materializa dorinta. Si atunci pentru a atrage iubire, vei putea gandi si emana iubire; pentru success, vei putea gandi si vei trai ca un om prosper; pentru a deveni bogat, vei putea oferi recunostinta pentru ceea ce detii deja; pentru a fi sanatos, vei putea gandi prin ochii iertarii si compasiunii, declansand vindecarea. Gandurile tale te iubesc. Depinde de tine cum le lasi sa-ti modeleze viata…..

      Dacă vrei sa parcurgem împreună ,,Dieta mentală de 7 zile” , menționează asta în comentariul tău. Poți beneficia de consiliere psihologică de specialitate, într-un grup de suport. Până data viitoare, răsfață-te cu filmul animat ,,Inside out”. Marțea viitoare îți voi scrie despre emoțiile ce guvernează vieți.