Pornind de la cele mai recente cercetări pe tema dezvoltării creierului uman și experiența sa clinică cu părinții, dr. Laura Markham are o abordare simplă, dar eficientă. Mesajul ei este următorul: cultivarea unei conectări emoționale cu copilul produce o schimbare reala și de durată. Cand aceasăa legatură vitală este stabilită, nu mai e nevoie ca parinții să apeleze la amenințări, cicăleli, insistențe, recompense sau chiar pedepse.

Această carte sau, mai bine spus, acest ghid remarcabil îi va ajuta pe părinți să-și înțeleagă mai bine propriile emoții – și să și le gestioneze –, astfel încat să poată acționa cu empatie și comunicand clar, pentru a crește copii care iși controlează singuri comportamentul. Exemplele folosite le oferă parinților cu copii mici sau preșcolari soluții și fraze gata testate.
Dacă v-ați săturat de lupte de putere, de crize de furie și aveți nevoie de „soluția” corectă, opriți-vă din căutari, întrucat autoarea vă pune la dispoziție un ghid care nu trebuie să lipsească din bibliotecă. Sunteți pe punctul de a descoperi acele instrumente practice care vă vor transforma stilul de parenting în mod pozitiv și cu rezultate dovedite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.