19.7 C
București

Alteța Sa Regală, Prințul de Wales al Marii Britanii, a vizitat Centrul HOSPICE Casa Speranței din București

Importante

Aniversarea a 25 de ani de activitate a Fundației HOSPICE Casa Speranței în România a prilejuit vizita Alteței Sale Regale, Prințul de Wales, la centrul organizației din București, potrivit unui comunicat de presă.

Aflat într-o vizită oficială în România, moștenitorul coroanei britanice a dorit să își arate susținerea față de cauza HOSPICE, cunoscându-i personal pe copiii și adulții care beneficiază de serviciile gratuite de îngrijire paliativă oferite de fundație.

ASR, Prințul de Wales, a fost întâmpinat la Centrul HOSPICE din București de către fondatorul HOSPICE Casa Speranței, Graham Perolls, și de către directorul executiv al organizației, Mirela Nemțanu. Vizita s-a bucurat și de prezența Ambasadorului Marii Britanii în România, Paul Brummell, și a Ambasadorului României în Marea Britanie, Dan Mihalache.

De asemenea, la evenimentul din 31 martie, au luat parte Prințesa Marina Sturdza, Alexandru Petrescu – Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Toader Mugur Mihai – Primarul Sectorului 2 București, reprezentanți ai comunității de afaceri din România, precum și vechi susținători și parteneri ai Fundației HOSPICE Casa Speranței.

Întâlnirea a creat premisele unor discuții detaliate între autoritățile române și promotorii îngrijirii paliative în România, legate de nevoia uriașă de servicii de acest tip pe care o resimt în continuare, în România, copiii și adulții diagnosticați cu boli incurabile.

Eforturile neobosite făcute în susținerea îngrijirii paliative din România au fost recunoscute de către Casa Regală Britanică prin acordarea fondatorului HOSPICE în România, Graham Perolls, a ordinului de British Empire OBE by the Queen, cât și a celui de Companion of the Order of St Michael and St George, în 2014.

Odată cu vizita ASR, Prințul de Wales, la centrul fundației din București, organizația lansează Campania HOSPICE 25. Toți cei care consideră că bolnavii incurabili din România au dreptul la sprijin gratuit și necondiționat sunt invitați să ni se alăture (detaliile campaniei sunt diponibile pe www.hospice.ro).

Împreună putem schimba lumea în bine!

 

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole