alimente sanatoase

Pizza Fizza – Firma Catering Bucuresti recomandă consumul acestor 5 incrediente în orice tip de mâncare. Savurate zilnic, sănătatea se va îmbunătpți considerabil datorită multiplelor beneficii.

Ghimbirul – un foarte bun digestiv, benefic pentru energizarea organismului. Sursă de calciu, magneziu, proteine, fier, fibre, vitamine, carbohidrați, etc. Pentru efecte extraordinare, este indicat să fie adăugat în limonade, în salate sau consumat sub formă de ceaiuri.

Spanacul – este foarte bogat în vitamina K, A, C, B1, B2, B3, calciu, magneziu și multe alte substanțe nutritive. Îl poți consuma în sucuri, în salată sau ca și garnitură.

Mierea – un îndulcitor natural care îmbunătățește imunitatea și care este un puternic energizant, cu multe vitamine (B, C, A, D, K), calciu, magneziu și fosfor. În plus, înlocuieste cu success zahărul.

Avocado – exoticul avocado este bogat în vitamina K și E, acest fruct poate fi lăudat ca având multe proprietăți antioxidante care previn apariția cancerului. Conținutul său bogat în vitamina B și acid folic ajută la buna funcționare a inimii și a sistemului cardiovascular. Consumarea acestui fruct este recomandată înainte de a face sport, oferind energie și crescând rezistența la efort fizic.

Migdalele – sunt o bună sursă de fier (echivalentul a 10 migdale conținând o cantitate  de fier cât o porție mare de spanac) ce ajută la creșterea numărului de celule roșii din sânge, la buna funcționare a creierului și la îmbunătățirea memoriei. Le poți combina cu o serie de tipuri de mâncare, în funcție de preferințe.

Pentru preparate culinare ce conțin aceste alimente recomandate, Pizza Fizza vă stă la dispoziție.