Dr. Octavia Șerban este medic specialist in cadrul departamentului de medicina muncii al Centrului Medical Alexis, cu o experienta de peste 10 ani. Este o specialitate extrem de vasta si cu conexiuni multiple precum cardiologia, neurologia, dermatologia, dar si cu alte domenii de activitate, precum fizica, chimia, psihologia, statistica.

„Sunt membră a echipei Alexis de 9 ani. Activez intr-un domeniu in care exista o discrepanta intre numarul mare de persoane care trebuie examinate in cadrul controlului medical la angajare, periodic, de adaptare sau de reluare activitatii si deficitul de medici, dar cu toate astea, impreuna cu colegii mei incercam sa respectam deontologia medicala si sa oferim consultatii complete si responsabile si sa directionam la nevoie  pacientii catre alte specialitati in vederea aprofundarii investigatiilor si stabilirii conduitei de diagnostic si tratament. cele mai frecvente afectiuni pe care le intalnim in practica de zi cu zi sunt cele cardiovasculare, diabet si boli de nutritie, nefrologice, respiratorii , reumatologice, digestive

Ca specialist ma axez pe prevenirea , evalurea diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate cauzate de mediul locului de munca, a accidentelor de munca, managementul bolilor profesionale si a bolilor legate de profesiune.

Alege sa lucrezi intr-un mediu de viata sanatos, alaturandu-te echipei noastre!“

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.