verzuliu.ro lansează un forum pentru mămici

verzuliu.ro

Un portal verde creat special pentru sănătatea ta, dar nu în ultimul rand pentru mămici. Verzuliu.ro este fără dar și poate, singurul website din Romania care promovează și susține un mediu curat și o sănătate solidă.

Verzuliu a pornit de la o simplă idee, aceasta fiind educația alimentară, dar pe parcursul dezvoltării proiectului am ajuns la concluzia că mămicile au nevoie de sfaturile unui pediatru, că femeile au nevoie de sfaturile unui ginecolog, ca persoanele ce doresc să slăbească au nevoie de sfaturile unui nutriționist. Astfel, noi luptăm să strangem laolaltă profesioniști ce doresc să ajute. Pentru că o informație eronată sau un sfat venit de la o persoană fără studii medicale poate pune în pericol sănătatea copilului tău, chiar și sănătatea ta.

Verzuliu participă la strangeri de fonduri, promovează campaniile verzi și se implică in activități de îmbunătățire a mediului înconjurător prin strangerea de deșeuri din păduri, sădește copaci în zonele desertificate, plantează flori în zonele „reci” din oraș.

Verzuliu.ro are 3 secțiuni: forum mamici, comunități menite să ajute, recenzii produse naturale-concursuri online.

Forumul  pentru mămici reprezintă un real ajutor în soluționarea întrebărilor puse de mamici. Un pediatru răspunde în fiecare zi tuturor întrebărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *