Miriam nu a reușit să ajungă la tratament în Cuba. Bloggerița a fost supusă unei complicate intervenții chirugicale chiar de ziua ei

Calvarul celebrei bloggerițe Miriam Eugenia Soare, diagnosticată cu cancer de sân în urmă cu doi ani și recent cu metastaze pulmonare, este departe de a se fi încheiat. Nu a reușit să strângă banii pentru a plecat în Cuba, unde spera să beneficieze de un revoluționar tratament imunostimulator, astfel că a acceptat, în disperare de cauză pentru a nu-și agrava situația, să se spună unei complicate intervenții chirugicale în România.

Operația a avut loc chiar de ziua ei. Iată ce a scris Miriam pe pagina sa de facebook cu puțin înainte de a intra în sala de operație:

”Astăzi împlinesc 54 de ani. Îmi doream ca de ziua mea sa dansez pe mese…dar peste o ora voi dormi pe masa de operație. Cadou de ziua mea, astăzi, îmi va fi scoasă o bucata de plamân pe care le-o „dedic” Cristinei Rusu, Danielei Ionita, Andreei Dadău și Lynei Liliana”.

Cele patru doamne nominalizare de bloggeriță în finalul dramaticei postări sunt persoane din zona rețelelor de socializare care i-ar fi pus la îndoială diagnosticul și posibilitățile materiale, afirmând că Miriam nu este în situația de a apela la mila publică pentru că ar avea o avere care i-ar permite să-și rezolve situația pe cont propriu. Miriam a contestat vehement acest aspect și a decis să le cheme în instanță pe motiv că i-ar fi subminat campania umanitară și chiar șansele de a se trata în Cuba.

Mai multe detalii puteți citi:

Drama cumplită a Eugeniei Miriam Soare. Bloggeriței bolnave de cancer i s-a vorbit cu „fă” și i s-a spus că „nu se califică pentru viață”

EXCLUSIV. Miriam Eugenia Soare, diagnosticată a doua oară cu cancer: „Toată lumea încearcă să profite cu nerușinare de pe urma unui om disperat” – VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *