19.7 C
București

Drama cumplită a Eugeniei Miriam Soare. Bloggeriței bolnave de cancer i s-a vorbit cu „fă” și i s-a spus că „nu se califică pentru viață”

Importante

Pe lângă lovitura primită din partea sistemului sanitar de stat care i-a recomandat să-și trateze cancerul la „privat”, deși e cetățean asigurat și nu dispune de o situație materială necesară unei asemenea abordări, Miriam Eugenia Soare, frumoasa bloggeriță a cărei poveste dramatică a fost tratată pe larg de Revista de sănătate sanatate7.ro, s-a pomenit că boala și apelurile disperate îi sunt întoarse pe toate fețele și vehement contestate de mai multe doamne de pe Facebook.

Unele dintre acestea concluzionau, printre multe cuvinte dure, că Miriam Soare „nu se califică pentru viață” pentru că s-ar fi bucurat de moartea  ursulețului împușcat la Sibiu și că ar dori moartea câinilor fără stăpân. (Vezi foto mai jos)

Marți, Miriam a postat pe pagina sa de Facebook acțiunea de chemare în judecată a uneia din doamnele implicate în „linșarea sa” din online, precizându-ne că a procedat în mod similar cu toate persoanele implicate în denigrarea sa.

Miriam, pe pagina sa de Facebook:

Că tu nu poți, sau nu vrei să faci un bine unui anumit om, este dreptul tău și nimeni în lumea asta nu te poate obliga altfel. Că îi dorești răul și moartea acelui om, este dreptul tău și nimeni nu te poate împiedica. Dar când îl împroști cu noroi și-i mai dai și-un picior în cap celui căzut și îl linșezi mediatic, este bine și indicat să ai dovezi că ceea ce spui, e adevărat. De când fac parte din această lume virtuală numita Facebook, am înțeles și am învățat că nu ai voie să lovești cu vorbele în stânga și-n dreapta ca o precupeață și să-ți pui mâinile-n șold și poalele-n cap, dacă nu te bazezi pe dovezi solide și, nici măcar atunci, pentru simplul fapt că dreptatea nu se face pe Facebook și nici la TV. Dreptatea se face în instanță. Ionita Daniela, Cristina Rusu, Liliana Ganciu (Lyna Liliana) și Dadau Andra Andreea Emilia, dacă mizeriile afirmate și susținute de voi pe Facebook, aveați convingerea că sunt reale, trebuia să mă chemați în fața instanței. Pentru că nu ați făcut-o voi, am facut-o eu.

Da, nu pot să mor cu mizeria voastră, aruncată pe obrazul meu!Da, eu am ales calea cinstită și dreaptă de a demonstra adevărul! Da, vă voi dovedi la judecătorie că orice ați scris despre mine, a fost cu rea intenție! Toată campania pe care ați dus-o denigrându-mă, pentru ca eu să nu pot beneficia de sprijinul comunității și să-mi pot salva viața, a dat roade și astfel, ați devenit călăul meu și vă veți face vinovate de moartea mea. Știu că, probabil nu voi apuca sfârșitul acestui proces, pentru că neînfricate și justițiare cum va pretindeți, veți încerca prin toate tertipurile lașe, să trageți de timp. Dar copiii mei vor apuca ziua în care mamei lor li se va face dreptate, iar asta are pentru mine o valoare inestimabilă.
Hitler îi gaza pe oameni, voi sunteți mai rafinate și mai evoluate decât el, îi linșați mediatic.
“Dreptate, ochii plânși cer să te vadă!”

Mai multe articole

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole