Există cărți care chiar ne ajută psihicul.” Viața nu este un stres continuu” este una dintre ele

Viata nu este un stres continuu

” Viata nu este un stres continuu” de Loretta Laroche (Psihologie motivațională) –  este un bun consilier pentru noi toți și, în același timp, o lectură foarte ușoară, după cum o descriu cei mai mulți dintre cititori.

Avem nevoie să ne concentrăm pe valorile care fac ca ființa umană să fie extraordinară: optimism, speranță, dragoste, originalitate, a fi un părinte bun, politețe, altruism și moderație. Scopul, pentru noi toti, este sa revenim la o viață în care există mai puțin stres și mai multă semnificație și, razand de nebunia fiecărei zile, pe care Loretta LaRoche o surprinde în VIATA NU ESTE UN STRES CONTINUU, vom reuși să ne menținem atenția asupra lucrurilor care contează cu adevărat.

Prin ras vom reuși sa separăm zgomotul din jur de claritatea din interior, vom elimina presiunea venită din exterior și vom înceta să ne învinuim pentru că nu suntem specimenul perfect pe care specialiștii în marketing il impun ca normal. Vom reuși astfel să ne amintim de lucrurile care sunt cu adevărat importante și care mult prea des se pierd în zgomotul vieții moderne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *