Motivatiile persoanelor care se inscriu la cursurile de masaj sunt din cele mai felurite, insa toate au un temei bun si se intalnesc intr-un punct comun. Indiferent de scopul pentru care unele persoane ajung la o scoala de masaj, rezultatul este intodeauna acelasi: constientizare, reconectare, reechilibrare.

Am discutat cu Camelia Mihalachi, una din fondatoarele scolii de masaj Biofocus si ne-a confirmat ca toti cursantii care au trecut pragurile scolii au plecat mai imbogatiti intr-un fel sau altul.

Indiferent ca dupa aceste cursuri au profesat sau nu meseria de maseur, cursantii au revenit cu feedback mentionand schimbarile bune care s-au intamplat in viata lor pe parcursul sau dupa terminarea cursurilor. Parte din ei au inceput aceste cursuri avand diverse afectiuni, iar dupa cele sapte luni de curs acestea au disparut. Multi si-au regasit linistea si echilibrul, iar multi au inceput sa simta senzatii din campul energetic.

Asadar, indiferent ca s-a dorit doar o reconversie profesionala, un castig suplimentar, o reconectare energetica sau oricare a fost motivul pentru care cineva a ajuns la aceasta scoala de masaj, rezultatul a fost intotdeauna acelasi: ARMONIE SI SANATATE IN TRUP SI SUFLET.

Punand mare accent pe viata constienta, consumul echilibrat de apa, fructe si legume si fiind mari sustinatori ai miscarii fizice, scoala de masaj Biofocus ofera nu doar notiuni teoretice si practice de masaj, ci ajuta indirect si la implementarea unui trai cat mai sanatos. Astfel incat, oricare ar fi motivatia de participare la cursuri, rezultatul este intodeauna pozitiv.