Chiar și cele mai grave forme de acnee pot fi vindecate cu puterea plantelor și a soarelui. ADN-ul plantelor este perfect compatibil cu ADN-ul uman. De aceea, dermato-cosmeticele 100% naturale de la Careless Beauty sunt acceptate, recunoscute și absorbite în profunzimea stratului germinativ al pielii, ajutând la eliminarea oricărei forme infecțioase care afectează epiderma.

Cum este vindecată acneea cu produsele Careless Beauty, sub influența soarelui?

În primul rând, Loțiunea, Gomajul și Masca antiacnee de la Careless Beauty, aplicate zilnic, prin ușor masaj, ajută epiderma să își deschidă porii și să înmagazineze acizi, vitamine, substanțe antibacteriene și antimicrobiene în stratul germinativ.

Sunt hrănite, astfel, celulele vii, sănătoase, care primesc puterea de a elimina celulele infectate către suprafața epidermei.

http://carelessbeauty.ro

În al doilea rând, aceste celule infectate vor fi distruse foarte rapid, prin intermediul razelor solare, atunci când aplicăm, din oră în oră, la plajă, Crema cu efect regenerator și Apa din fructe de cătină.

Pustulele înroșite își micșorează dimensiunea chiar și după o oră de expunere la soare, iar acest lucru se întâmplă pentru că produsele Careless Beauty sunt procesate după o rețetă unică, brevetată, de macerare și maturare a polenurilor crude, care sunt responsabile de restructurarea celulară a epidermei.

Cătina și celelalte extracte vegetale contribuie, în plus, cu filtrul natural UV, care oferă protecție pielii.

Toate aceste concluzii sunt rezultatul a peste 30 de ani de cercetări de laborator, dar și de tratamente efectuate de specialiștii noștri în Cabinetele Careless Beauty.

Efectele benefice au fost confirmate de pacienții care au folosit dermato-cosmeticele 100% naturale dedicate tenurilor acneice.