Despre masaj s-au spus multe de-a lungul vremii, iar controversele au fost nenumarate. Din fericire, intr-un prezent in care lucrurile la nivel mondial au luat o intorsatura foarte interesanta (insa nu stim si cat de benefica), observam tendinta tot mai multor persoane de reintoarcere la spiritualitate, regasire si un accent pus foarte mult pe sanatate si mai ales sanatate prin terapii alternative.

Recomandam cu foarte mare incredere masajul si terapiile prin masaj, care in functie de afectiunea avuta pot fi combinate in asa fel incat rezultatul sa fie satisfacator, implinitor, iar metoda cat mai putin invaziva.

Daca in cazul medicamentelor alopate observam ca acestea fac bine pentru anumite organe (insa mai putin bine pentru altele), regula numarul unu in masaj este: “Sa nu faci rau!”

In acest sens am creat atelierele de masaj, locul in care terapeuti cu pricepere asteapta sa repare oameni, sa ofere alinare fizica si, speram noi, la un anumit nivel si energetica.

Masajul tinde sa devina “medicamentul” de baza al secolului XXI, iar numarul mare de persoane care se indreapta catre aceasta terapie ne intareste aceasta convingere.

Va asteptam pe fiecare dintre voi pentru a va repara in atelierele noastre de masaj, unde primiti masaj pentru trup si suflet!