23.1 C
București

Ziua Mondială a Sănătății – maraton de 7 ore.

Importante

Un maraton de 7 ore cu reportaje, interviuri, documentare, specialisti, medici, psihologi și live-uri. Sărbătorim împreună Ziua Mondială a Sănătății! Este modul prin care am ales să onorăm evenimentul de la care a plecat ideea proiectului nostru. Este momentul de start al unui concept care presupune să fim alături de voi în fiecare zi. În intervalul orar 09-16.00 vom etala pe site și pe pagina de facebook ce a pregătit redacția revistei împreuna cu partenerii și susținătorii. Vă invităm să ne urmăriți duminică!

Demarăm acest proiect dedicat zilei mondiale a sănătății cu un partener – Dacia Plant. Un nume care nu are nevoie de prezentări. Un brand românesc care și-a asumat misiunea de a introduce Beneficiile Naturii în grija noastră pentru Sănătate. Apropo de misiune, mai jos aveti elementele definitorii ale acestei companii, pentru a înțelege împreună obiectivele sale.

Sănătate naturală: „Suntem convinsi ca starea de sanatate este starea naturala a omului. Vrem ca prin produsele noastre 100% naturale sa ii redam organismului uman inteligenta naturala si sa ii permitem sa isi regaseasca echilibrul sanatatii. Plantele medicinale sunt adevarate minuni care ne ajuta sa ne mentinem sanatatea fizica si emotionala si de aceea le dedicam toata pasiunea noastra.”

Tradiție: „Pastram traditiile si ne inspiram din ele. Privim in adancul sufletului neamului romanesc si ne hranim mereu cu valori autentice. Ocrotim cu grija si dragoste traditiile romanesti in toate formele lor de exprimare si suntem mandri ca facem parte dintr-un popor unic.”

Armonie: „Aici, la Dacia Plant avem un crez simplu, sa ne pastram sufletul si mintea curate si sa redescoperim minunile pe care natura ni le ofera cu atata generozitate. Vrem sa refacem legaturile uitate cu natura care ne inconjoara si sa traim din nou in armonie cu ea, tesand la loc firele tainice ale vietii.”

Valoare: „Vrem sa cream lucruri de valoare. De aceea am ales oameni valorosi care pun pasiune in ceea ce fac si lucreaza zi de zi pentru a realiza produse in care compromisul nu are ce cauta. Ne ghidam dupa valori simple dar esentiale: iubire fata de oameni, incredere in puterea plantelor medicinale, incredere si pasiune pentru tot ceea ce facem.”

Inovație: „Vrem sa redam omului modern o parte din natura. Am cautat si am gasit cele mai bune, mai eficiente si mai la indemana metode de a face acest lucru. Produsele Dacia Plant sunt create dupa retete originale si sunt adaptate perfect modului modern de viata. Am concentrat esenta naturii in produse inovatoare, special create pentru oamenii de langa noi.”

Cel mai nou și inovator produs Dacia Plant:

https://www.youtube.com/watch?v=hcqtySBw-Bs&feature=youtu.be

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole