iubireaIubirea universală ca formă de vindecare.

Iubirea este cel mai puternic instrument care ne-a fost dat pentru vindecare, secretul este să știi să o dăruiești tuturor.

Încearcă să faci în așa fel ca iubirea ta sa se facă simțită, prin cuvinte alese cu atenție, intonație, atitudine, arată interes pentru semeni și încurajează-i, arată-le respect și compasiune.

Fi atent și conștient de oamenii care te ajută, exprimă-ți recunoștința fată de ei, fă-i să se simtă bine fără a cere nimic în schimb.

Iubește-ți familia, rudele apropiate și îndepărtate, arată-ți preocuparea pentru colegi, oameni care lucrează cu tine sau pentru tine.

În fiecare zi încearcă sa faci ceva extraordinar, zâmbește și mulțumește mai des, fii bun și blând cu toată lumea chiar și cu cei care nu te tratează in acest fel. Întotdeauna încheie o discuție într-o notă pozitivă, încurajatoare.

Dacă se întâmplă într-o zi ca lucrurile să nu iasă cum ți-ai dorit, nu-i nimic încearcă zilele următoare. Fii sincer cu tine însuti, numai așa te vei conecta la sursa tuturor lucrurilor.

Mahatma Gandhy  a spus : „Iubirea mea este foarte arzătoare, dar cât timp încă există suferință în lumea mea, iubirea mea nu e destul de arzătoare!”

Cu siguranță ați avut o revelație, uitându-vă în jurul vostru, ați simțit că rezonați cu cineva în mod pozitiv, spunându-i ceva frumos, acelei persoane, într-o atitudine care face parte din schimbarea pe care o dorești.

Iubirea universală, înseamnă să iubești pe toată lumea, indiferent de rasă, culoarea pielii, statut social, etc.. Este un obiectiv foarte înalt de atins, aproape imposibil pentru unii dintre noi, dar merită să încercăm.

Iubirea adevărată presupune responsabilizare:

  • Să ierți tot, trecut și prezent,
  • Să te simți sănătos, fericit și demn de a fi iubit,
  • Să nu ai resentimente sau să critici,
  • Să scapi de nevoia de a deține controlul prin abuz,
  • Să fi capabil să înfrunți toate problemele vieții,
  • Să-l iubești pe Dumnezeu și să apreciezi toate lecțiile, care vin sub forma crizelor apărute în viață, pentru a deveni mai buni,
  • Să fi recunoscător în fiecare zi pentru toate binecuvântările și să spui ,, Mulțumesc!”