Pentru astăzi ne-am gândit să discutăm despre dureri articulare, cauze, manifestari, prevenție și plantele care ne ajută. Am ales un aliat care ne-a furnizat explicații video. Este și recomandarea noastră, Telom – R Articular. Dacă aveți întrebări sau alte sugestii, nu ezitați să ni le comunicați.

Durerile Articulare – Cauze și manifestări

Este știut faptul că articulațiile ajută la deplasarea nostră, intervine asupra flexibilității corpului și ajută la creșterea mobilității. Durerile resimțite la nivel articular sunt resimțite atunci când sunt supuse efortului, de asemeni consecințele acestui lucru duc la inflamare, durere și disconfort. O dată cu înaintarea în vârstă durerile articulațiilor pot fi de la cele mai simple cauze până la cele mai complexe în funcție de gravitatea durerii, întreprinse de la acțiuni foarte banale pe care am fi putut să le întreprindem foarte ușor în trecut și a căror cauze pot fi degenerarea cartilajului articular. După ce se întâmplă un astfel de episod, medicamentația este una analgezică, bazată pe calmarea durerilor deja manifestate.

Cum Prevenim?

Prevenția medicinală, poate da un nou sens zicalei: „Frica Păzește Bostănăria”. Cum putem să facem asta, nimic mai simplu încercând să prevenim următoarele afecțiuni pe care știm că le-am putea întâmpina. Există și un termen pentru acest lucru, condroprotecția, cu alte cuvinte acest termen prevede o sumă de măsuri ce pot repara, preveni sau chiar stopa orice formă de leziune articulară ( acest lucru este cel mai des întâlnit la sportivi ce se confruntă foarte des cu osteoartrita și întârzie deteriorarea țesuturilor articulare).

Afecțiunile articulare se pot manifesta diferit de la persoană la persoană și astfel și tipul de durere poate fi diferit, poate fi vorba despre o durere constantă sau una sporadică, de altfel și gradul de intensitate poate fi diferit în funcție de afecțiunea întâlnită.

Plantele cu ne ajută la prevenirea afecțiunilor articulare

Tot mai multe studii arată că extractele din plante într-o formulă standardizată și bazată pe extracte naturale din plante ajută la ameliorarea și de multe ori la tratarea bolilor articulare.

Astragalus, Ghimbir, Chlorella, Arborele de Tămâie, Extractul de Ceai Verde, Șofranul de India, Turmericul etc.

TELOM-R Articular conține 4 dintre aceste substanțe, sub forma unor capsule naturale ce ajută la prevenirea instalării afecțiunilor articulațiilor. Aceste afecțiuni ce pot să ne dea cu adevărat bătăi de cap și dureri inimaginabile.

Medicina Modernă, care asemeni altor științe a intrat în rândul globalismului și a efectelor acestuia la nivel individual. Acest lucru arată că dacă un medicament de tipul condroprotectoarelor ce pot restabili un echilibru natural între degradarea articulațiilor la nivel de organism și refacerea sau stoparea avansării afecțiunilor ce pot afecta sistemul articular al unui organism până în acel moment sănătos.

TELOM-R Articular – Cremă

Telom-R are soluția și pentru persoanele cer își doresc o soluție la nivel local, pentru alungarea durerii și a inflamațiilor ce pot apărea.

Crema se folosește la nivel local, conține extract de ardei iute pentru stimularea circulației sângelui determinând astfel declanșarea unei zone incandescente la nivelul dermei și diminuarea durerii articulare. Conține de altfel și uleiuri volatile integrale de lavandă, grapefruit, arbore de ceai. De asemeni are în componența sa și extract de Ciupercă tibetană,  această componentă având rol antiinflamator și regenerare a țesutului articular și în cea mai mare proporție extract de Astragalus ce acționează la nivel telomeric celular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.